PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei *consultații pentru un eveniment acut medical, prin utilizarea butonului PROGRAMĂRI din pagina principală pentru a stabili o vizită la medic sau utilizarea butonului **SERVICII URGENTE care vă oferă posibilitatea ***contactării telefonice imediate a medicului și stabilirea unei întrevederi cât mai ****curand posibil!

Este indicat ca un părinte cu care copilul este mai compliant în situații posibil stresante (loc nou, oameni noi, colectivitate; proceduri medicale) să însoțească copilul la consultație. Nu numai că îi veți oferi un suport emoțional acest lucru va facilita comunicarea, însă veți ușura preluarea informațiilor medicale esențiale.

Înainte de vizită, copilului trebuie să-i explicați în ce constă această intrevedere, folosind un limbaj adaptat pe criterii de vârstă și competență personală.

Părintele este sfătuit să-și noteze toate întrebările premergătoare pe care își dorește să i le adreseze medicului în contextul vizitei!

*Se exclude oferirea de sfaturi medicale telefonic! Apelul se efectuează strict dacă doriți o consultație fată în fată în regim de urgență. Daca telefonul este închis, nu se oferă servicii medicale de nici un fel în acel moment!

**Serviciile Urgente se utilizează doar în cazul unui eveniment medical acut care este interpretat de părinte ca „nu așteaptă amânare” ! Se stabilește telefonic veridicitatea urgenței în funcție de aprecierea medicală de specialitate. Primirea apelului nu reprezintă o confirmare imediată de accept al consultului ! Unele probleme medicale pot necesita mai mult decât consultul Medicului Pediatru și trebuie luată în calcul deplasarea imediată catre un serviciu de urgență majoră cu UPU (Unitate de Primiri Urgențe). A nu se confunda evenimentul acut medical tratabil printr-un consult la Medicul Pediatru cu o urgență majoră amenințătoare de viață !

***Se apeleaza telefonic medicul doar în cazul solicitării unor servicii medicale urgente care se pot rezolva fară deplasarea la o cameră de gardă – UPU altfel fiind vorba despre o urgență majoră cu monitorizare avansată a semnelor vitale și funcționării organelor !

Pentru programări se folosește strict butonul PROGRAMĂRI din pagina principală !

****Intrevederea se stabilește în funcție de programările deja existente și programul colateral al Medicului !