PREGATIRE MEDICALĂ

CONGRESE / CONFERINTE

ACTIVITATE STIINTIFICA

LECTOR

PREMII

VOLUNTARIAT

DR. HORATIU FLORIN VULTUR

Profesionist licențiat în domeniul sănătății în calitate de Medic Specialist Pediatrie, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Facultatea de Medicină, format în Institutul Clinic Fundeni București – Clinica de Pediatrie, sub îndrumarea Șef de Secție – Șef de Lucrări Dr. Adriana Diaconu, acumuland o experiență medicală vastă în această Clinică, cât și în cadrul Spitalului Județean de Urgentă Giurgiu, diferite Clinici Medicale private și muncă de voluntariat anuală în țări din Africa și Asia.
Activitatea de perfecționare este în permanentă o prioritate, participând la nenumarate cursuri, congrese și activități de formare continuă în domeniul pediatriei cu toate subspecialitațile aferente, hemostazei și trombozei, cu excelentă în Hemofilie și Talasemie.
Activitatea medicală a fost dublată mereu de către cea academică pe parcursul anilor de pregatire, în calitate de Asistent Universitar și Doctorand, prin publicarea a peste 40 de rezumate și articole în reviste de specialitate, multiple premii în cadrul Congreselor de Pediatrie, autor în cadrul a două cărți de specialitate.
Recunoștința informațiilor acumulate se evidentiază prin invitația de participare la peste 26 de conferințe și evenimente în calitate de lector și peste 45 de congrese medicale și cursuri în ultimii 5 ani.
Toată această evoluție vine în sprijinul copiilor noștrii printr-o perfecționare permanentă în domeniul Pediatriei, aducând informații corecte, actuale și o conduită umană în fața părinților, copiilor și celor cu care se interacționează !