PedMed vă oferă opțiunea ca, în cadrul evenimentelor pe care le organizați, să solicitați prezența unui Medic Pediatru pregătit pentru posibilele probleme medicale :

Excursii de 1 zi

Tabere școlare

Zile de naștere

Evenimente personale

Luând în calcul dezvoltarea psihică cât și fizică pe etape de vârstă a copilului, mereu pot să survină diferite incidente medicale minore în cazul unui eveniment colectiv. Un medic prezent la eveniment mereu va aduce un plus de liniște părinților și o atitudine medicală promptă și rapidă.

În schimb, trebuie conștientizat faptul că un traumatism sau urgență majoră, mereu va implica transportul către un Spital dotat cu aparatură specială pentru astfel de cazuri. Medicul prezent la un eveniment va trata incidentul și va decide dacă este necesară o altă atitudine medicală, în funcție de riscuri. Medicul va însoți mereu un caz grav prin acordarea primului ajutor, spre un serviciu de urgențe majore sau până la sosirea echipelor de ambulanță.

A nu se confunda prezența medicului la un eveniment cu munca unui educator sau supraveghetor ! Acesta se va afla la locația stabilită și va interveni doar in caz de incidente medicale ! De asemenea, nu se acorda consultații medicale, ci strict intervenții in cazul unui incident !

În cazul solicitării de însoțire al unui grup se vor asigura urmatoarele, pe lângă un preț stabilit pentru serviciile medicale :

Excursii de 1 zi 

• Decont carburant. Deplasarea se face cu masina personală în spatele autocarului/microbuzului, datorită materialelor sanitare deja pregătite strategic în mașina personală pentru o intervenție rapidă la nevoie

• Acces în spatele grupului de copii la orice deplasare prin mers, pentru a surprinde orice posibil incident

• Permise de acces/bilete la orice obiectiv vizitat pentru a însoți grupul îndeaproape ;doar la decizia organizatorului dacă se dorește însoțire permanentă !

• Masa de prănz sau orice alta pauză programată ca realimentare nutrițională, conform graficului excursiei

Zile de naștere/Evenimente personale

• Decont carburant. Deplasarea se face cu masina personală !

• Spațiu personal adiacent sălii evenimentului, unde la nevoie se poate acorda primul ajutor

• În funcție de durata evenimentului, se asigură o masă

Tabere școlare

• Decont carburant pentru deplasările în țară. Deplasarea se face cu masina personală în spatele autocarului/microbuzului, datorită materialelor sanitare deja pregătite strategic în mașina personală pentru o intervenție rapidă la nevoie. Bilete de avion și transfer la nevoie.

• Acces în spatele grupului de copii la orice deplasare prin mers, pentru a surprinde orice posibil incident

• Permise de acces/bilete la orice obiectiv vizitat pentru a însoți grupul îndeaproape ;doar la decizia organizatorului dacă se dorește însoțire permanentă !

• Toate mesele asigurate pe parcursul taberei, conform schemei de organizare

• Cazare 

• Cameră/încăpere separată pentru instalarea unui *cabinet medical fictiv, pentru a avea acces în permanență la un spațiu privat de tratament și consult la nevoie, în limitele posibile unui astfel de eveniment și cu un minim de medicație și aparatură

*Prețul se stabilește în funcție de locație, timp de deplasare, număr de participanți și durată !