PedMed vă oferă posibilitatea unei monitorizări permanente a sănătății copilului dumneavoastră prin efectuarea de consultații periodice programate sau la cerere pentru evenimente urgente acute (în funcție de eveniment și cauză), în cadrul Cabinetului de Pediatrie  din incinta ArtMedical Clinic. Pentru programare utilizați butonul PROGRAMĂRI din pagina principală!

Luarea în evidență se face într-un mediu privat, placut, la care participă părintele/aparținătorul, copilul și medicul. Ședința durează minim 30 de minute până la 1 oră, în funcție de posibila patologie, istoric sau elemente care se iau în calcul la fața locului.

Va trebui sa aveți la dumneavostră urmatoarele documente și să oferiți informații privind:

Externări din Spital sau Scrisori Medicale existente

Dosar medical existent cu informațiile aranjate în ordine descrescătoare

Carnet de Vaccinări la nevoie

CI al părintelui însoțitor și Certificat de Naștere al copilului

Procură în cazul în care copilul este însoțit de către orice altă persoană în afară de părinte

Cunoștințe despre boli cronice sau tratamente urmate de catre rudele de gradul I sau orice altă rudă care ar explica o legatură cu cazul copilului dumneavoastră

Vizita regulată la medic reprezintă o investiție pentru sănătate. Examinările periodice surprind problemele precoce, când ușurința tratamentului este un avantaj.

Minimul îl reprezintă cel puțin o vizită pe an la medic pentru un control, chiar dacă nimic nu pare în neregulă. Astfel oferiți medicului șansa să monitorizeze sănatatea copilului și să o compare cu ultima vizită. În mod evident, această opțiune este mult mai necesară pacienților cu patologii cronice sau probleme de sănătate complexe.

Un medic care își monitorizează pacienții poate lua decizii  corecte bazându-se pe schimbările observate în evoluția sănătății. În cazul bolilor cronice monitorizarea devine evident mult mai eficientă.

Acestea pot preveni complicațiile care ar fi mult mai serioase, conducând la mai puține vizite medicale sau camere de gardă. Toate la un loc reduc costurile de sănătate posibile, dacă monitorizarea periodică a fost efectuată.