Acțiunile caritabile sunt o inspirație și investiție pentru viitorul copiilor noștri, indiferent de origine! Banii donați vor fi folosiți pentru medicamente, alimente, haine și trimiterea de colete pentru proiectele descrise, în care 80% dintre beneficiari sunt copii! 

Proiecte Umanitare

Africa Mea

Acest proiect se desfășoară împreună cu Fundația A.D.E. – Madrid – Spania.De câțiva ani, acesta a devenit proiectul de suflet! Totul a început în adolescență cu dorința bruscă înainte de majorat, după vizionarea unui documentar despre “Medici fără frontiere – Uganda/Africa”, de a-mi schimba pregatirea profesională dintr-un viitor profesor în cea de medic. Impactul acelui reportaj avea sa-mi schimbe complet percepția asupra priorităților în viată.

Citeste mai mult

HFU

Prin prisma cazurilor medicale întâlnite în cadrul voluntariatului în Africa ai impresia că ai văzut de toate și că ai plâns destul, însă vine acel moment când realizezi că datorită volumului de muncă nu ai reușit să comunici cu omul din fața ta mai mult decăt informațiile medicale.

La un moment dat am preluat comunicarea cu HFU – Federația de Hemofilie din Uganda pentru a demara proiectele de conștientizare a bolii și adoptare a măsurilor de intervenție posibile în această țară care își croiește lent sistemul medical.

Citeste mai mult

Proiecte Medicale

Africa Medical

Este foarte greu de înțeles pentru o persoană care nu a călătorit în Africa în zonele defavorizate, ce reprezintă sărăcia și adevărata luptă pentru supraviețuire! Menționez un lucru, care ar trebui să vă pună în pielea unui om care a trăit și văzut multe în viată: dimineața începe cu încurajări, la spital între consultații plâng, în pauze plâng și seara la culcare plâng! Lucrurile prin care trece psihicul unui medic voluntar în acele locuri îl fac sa fie la limita toleranței…și zi de zi, an după an, aceste limite cresc!

Citeste mai mult

ANHR

Pot spune că munca desfășurată împreună cu ANHR a devenit un eveniment mult așteptat! Pragul activităților strict profesionale a fost depășit de mult timp deoarece spiritul de a forma o familie este cuprinzător!

Când îți iubești meseria, începi să iubești și oamenii care te înconjoară și îți oferă acea cursivitate placută de evenimente și situații. Sloganul „să formăm o familie” nu este doar pe hârtie! Este o trăire care te cuprinde de cum începi să cunoști acești oameni minunați care în scurt timp devin prieteni și abia pe urmă colaboratori !

Citeste mai mult