SERVICIILE NOASTRE


Abonamente

PedMed Avantaj, PedMed Family Plan, PedMed Telemedicina, PedMed Company – Detine controlul monitorizarilor si sanatatii tale!


Detalii


Telemedicină

Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii digitale in cazul in care nu va puteti deplasa pentru o vizita la medic sau la spital din diferite motive. 


Detalii


Tratament la Domiciliu

PedMed vă oferă posibilitatea efectuarii de tratamente la domiciliu, in contextul unei boli cronice sau eveniment acut.


Detalii


Programeaza-te

Consultatii


PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei consultații pentru un eveniment acut medical, la cabinetul nostru sau online prin chat si email.


Detalii


Răspuns asupra sănătății

Interpretare analize


Analizele reprezintă un rol important în îngrijirile medicale, însă nu oferă un răspuns complet asupra sănătății.


Detalii


Monitorizări permanente

Luarea in evidenta


PedMed vă oferă posibilitatea unei monitorizări permanente a sănătății prin efectuarea de consultații periodice.


Detalii


Confirmarea stării de sănătate

Avize medicale


Consult de specialitate pediatric, prin confirmarea stării de sănătate a copilului și lipsa elementelor patologice contagioase pentru persoanele din jur.


Detalii


Produs Online

Alimentatie sugar


PedMed vine în sprijinul copiilor dumneavoastră prin elaborarea unui plan corect și individualizat de diversificare al alimentației.


Detalii


O a doua opinie

A 2-a opinie


Simptomatologia ușoară poate masca un alt eveniment patologic mai grav, sau simptome grave care conduc către un alt diagnostic decât cel corect.


Detalii


Insotitor pentru evenimente

Insotitor


PedMed vă oferă opțiunea ca, în cadrul evenimentelor pe care le organizați, să solicitați prezența unui Medic Pediatru specialist.


Detalii


Seminarii, cursuri, ateliere

Lector


PedMed vă oferă posibilitatea și flexibilitatea organizării în cadrul următoarelor evenimente de sesiuni interactive cu un medic.


Detalii

Programeaza-te

PROGRAMARI ONLINE


PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei consultații pentru un eveniment acut medical, prin utilizarea butonului PROGRAMĂRI pentru a stabili o vizită la medic sau utilizarea numarului de telefon care vă oferă posibilitatea contactării telefonice imediate a medicului și stabilirea unei întrevederi cât mai curand posibil!

Este indicat ca un părinte cu care copilul este mai compliant în situații posibil stresante (loc nou, oameni noi, colectivitate; proceduri medicale) să însoțească copilul la consultație. Nu numai că îi veți oferi un suport emoțional acest lucru va facilita comunicarea, însă veți ușura preluarea informațiilor medicale esențiale.

Înainte de vizită, copilului trebuie să-i explicați în ce constă această intrevedere, folosind un limbaj adaptat pe criterii de vârstă și competență personală. Părintele este sfătuit să-și noteze toate întrebările premergătoare pe care își dorește să i le adreseze medicului în contextul vizitei!


Programari

Copyright PedMed 2023. Toate drepturile rezervate.