Servicii

Abonamente

PedMed Avantaj, PedMed Family Plan, PedMed Telemedicina, PedMed Company – Detine controlul monitorizarilor si sanatatii tale!

PedMed vă oferă posibilitatea unei monitorizări permanente a sănătății copilului dumneavoastră prin efectuarea de consultații periodice programate sau la cerere, sub forma de abonamente. 

Portofoliul PedMed numara peste 20 de abonamente medicale, care cuprind o oferta convenabila de servicii, precum si individualizari contractuale in functie de solicitare. Expertiza PedMed ofera consultanta si suport pentru 2 companii din segmentul de business. 

Alege planul convenabil! Solicita o oferta! www.pedmed@pedmed.ro 

PedMed Avantaj – Dedicat familiei tale! 

 • Consultatii programate in cadrul Cabinetului medical: 4 / an
 • TeleMedicina – consultatie on-line: 8 / an
 • Consultatie la domiciliu: *1 / an
 • Avize medicale sau adeverinte: 2 / an

PedMed Avantaj – poate combina familie cu 2 copii insa se scade serviciul prestat individual/copil. Din experienta, acest tip de pachete se consuma inainte de terminarea unui an calendaristic. 

*Consultatia la domiciliu este valabila pentru sectoarele 5 si 6 din Bucuresti. Pentru sectoarele 1, 2, 3, 4, si zona IF se va adauga consumul de carburant si timpul suplimentar dus – intors, peste pretul de abonament, sau consumarea indirecta a unei alte optiuni din abonament care poate compensa costul suplimentar. 

PedMed Family Plan – Dedicat familiei tale!  

Imparte abonamentul cu inca 6 – 7 familii! 

 • Consultatii programate in cadrul Cabinetului Medical: 20 / an
 • TeleMedicina – consultatie on-line: 30 / an
 • Consultatie la domiciliu: *6 / an
 • Avize medicale sau adeverinte: 12 / an

*Consultatia la domiciliu este valabila pentru sectoarele 5 si 6 din Bucuresti. Pentru sectoarele 1, 2, 3, 4, si zona IF se va adauga consumul de carburant si timpul suplimentar dus – intors, peste pretul de abonament, sau consumarea indirecta a unei alte optiuni din abonament care poate compensa costul suplimentar. 

PedMed Telemedicina – Dedicat familiei tale!  

 • TeleMedicina – consultatie on-line: 17 / an

Telemedicina confirma si apreciaza/estimeaza statusul unui pacient prin observatie. A nu se confunda cu elementele si tehnicile de evaluare de specialitate fata in fata.

PedMed Company – Dedicat membrilor companiei tale!  

 • Consultatii programate in cadrul Cabinetului Medical
 • TeleMedicina – consultatie on-line
 • Consultatie la domiciliu
 • Avize medicale sau adeverinte

Motivarea angajatilor creste satisfactia si implicit productivitatea. Abonamentul medical este unul dintre cele mai dorite beneficii extra-salariale.

Eficienta si productivitate sporite. Cand angajatii sunt sanatosi, scade costul companiei cu concediile medicale.

Eficienta costurilor. Abonamentele medicale sunt deductibile, in limita a 400 de euro/persoana/an. Acest beneficiu fiscal se aplica in egala masura abonamentelor corporate, oferite de companii angajatilor, dar si abonamentelor individuale, pentru persoane fizice.

Flexibilitate. Pachetele sunt modulare si adaptate in functie de profilul organizatiei si numarul de angajati. 

Ce NU includ abonamentele medicale

*Prioritate. Abonamentul nu iti ofera prioritate la programare, daca agenda de activitate este ocupata.

*Investigatii fara programare. Chiar daca ai abonament, trebuie sa-ti faci programare, inclusiv pentru setul de analize anuale. In felul acesta ne asiguram ca timpul dedicat fiecarui pacient este respectat.

*Tratament pentru situatii medicale complexe. 


Programeaza-te

PROGRAMARI ONLINE


PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei consultații pentru un eveniment acut medical, prin utilizarea butonului PROGRAMĂRI pentru a stabili o vizită la medic sau utilizarea numarului de telefon care vă oferă posibilitatea contactării telefonice imediate a medicului și stabilirea unei întrevederi cât mai curand posibil!

Este indicat ca un părinte cu care copilul este mai compliant în situații posibil stresante (loc nou, oameni noi, colectivitate; proceduri medicale) să însoțească copilul la consultație. Nu numai că îi veți oferi un suport emoțional acest lucru va facilita comunicarea, însă veți ușura preluarea informațiilor medicale esențiale.

Înainte de vizită, copilului trebuie să-i explicați în ce constă această intrevedere, folosind un limbaj adaptat pe criterii de vârstă și competență personală. Părintele este sfătuit să-și noteze toate întrebările premergătoare pe care își dorește să i le adreseze medicului în contextul vizitei!


Programari

Copyright PedMed 2023. Toate drepturile rezervate.