Servicii

Avize medicale

Avizele de Intrare în colectivitate se obțin dupa efectuarea următoarelor proceduri :

• Consult de specialitate pediatric, prin confirmarea stării de sănătate a copilului și lipsa elementelor patologice
• Consult de specialitate pediatric, prin confirmarea stării de sănătate a copilului și prezența unor elemente patologice care nu pun în pericol persoanele cu care se interacționează, prin lipsa contagiozității sau elemente patologice în remisie netransmisibile.
• Înregistrarea fișei de consultații
Avize/Motivări de scutire a absențelor se obțin dupa efectuarea următoarelor proceduri :
• Luarea în evidență a patologiei premergător cererii de eliberare a unei scutiri, în urma unui consult de specialitate
• Evidențierea unui eveniment patologic acut în momentul consultului și eliberarea pe loc a unei scutiri în cazul în care situația medicală o impune
• Demonstrarea printr-o scrisoare medicală, ieșire din spital, epicriză, semnată și parafată de catre un medic, a unei patologii care a implicat absenteismul din colectivitate
PedMed facilitează obținerea Avizelor Medicale pentru copiii dumneavoastră sub urmatoarele forme:
• Avize de Intrare în colectivitate
• Avize/Motivări de scutire a absențelor


Pret

150 LEI


Programeaza-te

PROGRAMARI ONLINE


PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei consultații pentru un eveniment acut medical, prin utilizarea butonului PROGRAMĂRI pentru a stabili o vizită la medic sau utilizarea numarului de telefon care vă oferă posibilitatea contactării telefonice imediate a medicului și stabilirea unei întrevederi cât mai curand posibil!

Este indicat ca un părinte cu care copilul este mai compliant în situații posibil stresante (loc nou, oameni noi, colectivitate; proceduri medicale) să însoțească copilul la consultație. Nu numai că îi veți oferi un suport emoțional acest lucru va facilita comunicarea, însă veți ușura preluarea informațiilor medicale esențiale.

Înainte de vizită, copilului trebuie să-i explicați în ce constă această intrevedere, folosind un limbaj adaptat pe criterii de vârstă și competență personală. Părintele este sfătuit să-și noteze toate întrebările premergătoare pe care își dorește să i le adreseze medicului în contextul vizitei!


Programari

Copyright PedMed 2023. Toate drepturile rezervate.