Servicii

Insotitor evenimente

PedMed vă oferă opțiunea ca, în cadrul evenimentelor pe care le organizați, să solicitați prezența unui Medic Pediatru pregătit pentru posibilele probleme medicale :
Excursii de 1 zi
Tabere școlare
Zile de naștere
Evenimente personale

Luând în calcul dezvoltarea psihică cât și fizică pe etape de vârstă a copilului, mereu pot să survină diferite incidente medicale minore în cazul unui eveniment colectiv. Un medic prezent la eveniment mereu va aduce un plus de liniște părinților și o atitudine medicală promptă și rapidă.

În schimb, trebuie conștientizat faptul că un traumatism sau urgență majoră, mereu va implica transportul către un Spital dotat cu aparatură specială pentru astfel de cazuri. Medicul prezent la un eveniment va trata incidentul și va decide dacă este necesară o altă atitudine medicală, în funcție de riscuri sau evoluție. Medicul va însoți mereu un caz grav prin acordarea primului ajutor, spre un serviciu de urgențe majore sau până la sosirea echipelor de ambulanță.

A nu se confunda prezența medicului la un eveniment cu munca unui educator sau supraveghetor ! Acesta se va afla la locația stabilită și va interveni doar in caz de incidente medicale ! De asemenea, nu se acorda consultații medicale, ci strict intervenții in cazul unui incident !

În cazul solicitării de însoțire al unui grup se vor asigura urmatoarele, pe lângă un preț stabilit pentru serviciile medicale :

Excursii de 1 zi
• Decont carburant. Deplasarea se face cu masina personală în spatele autocarului/microbuzului, datorită materialelor sanitare deja pregătite strategic în mașina personală pentru o intervenție rapidă la nevoie
• Acces în spatele grupului de copii la orice deplasare prin mers, pentru a surprinde orice posibil incident
• Permise de acces/bilete la orice obiectiv vizitat pentru a însoți grupul îndeaproape ;doar la decizia organizatorului dacă se dorește însoțire permanentă !
• Masa de prănz sau orice alta pauză programată ca realimentare nutrițională, conform graficului excursiei

Zile de naștere/Evenimente personale
• Decont carburant. Deplasarea se face cu masina personală !
• Spațiu personal adiacent sălii evenimentului, unde la nevoie se poate acorda primul ajutor
• În funcție de durata evenimentului, se asigură o masă

Tabere școlare
• Decont carburant pentru deplasările în țară. Deplasarea se face cu masina personală în spatele autocarului/microbuzului, datorită materialelor sanitare deja pregătite strategic în mașina personală pentru o intervenție rapidă la nevoie. Bilete de avion și transfer la nevoie.
• Acces în spatele grupului de copii la orice deplasare prin mers, pentru a surprinde orice posibil incident
• Permise de acces/bilete la orice obiectiv vizitat pentru a însoți grupul îndeaproape ;doar la decizia organizatorului dacă se dorește însoțire permanentă !
• Toate mesele asigurate pe parcursul taberei, conform schemei de organizare
• Cazare
• Cameră/încăpere separată pentru instalarea unui *cabinet medical fictiv, pentru a avea acces în permanență la un spațiu privat de tratament și consult la nevoie, în limitele posibile unui astfel de eveniment și cu un minim de medicație și aparatură

*Prețul se stabilește în funcție de locație, timp de deplasare, număr de participanți și durată !Preturi


ÎNSOȚITOR GRUP DE ELEVI/COPII* LEI

**EXCURSII ORGANIZATE DE 1 ZI SAU TABERE SCOLARE – OFERTA DE PREȚ SE OBȚINE PRIN SOLICITARE DIRECTĂ TELEFONIC SAU ORICE ALTĂ METODĂ FORMALĂ

**MEDICUL ÎNSOȚEȘTE GRUPUL ÎN CALITATE PROFESIONALĂ ȘI ACTIONEAZĂ ÎN CAZ DE PROBLEME MEDICALE ! A NU SE CONFUNDA MEDICUL CU SUPRAVEGHETORUL SAU EDUCATORUL/PROFESORUL !Programeaza-te

PROGRAMARI ONLINE


PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei consultații pentru un eveniment acut medical, prin utilizarea butonului PROGRAMĂRI pentru a stabili o vizită la medic sau utilizarea numarului de telefon care vă oferă posibilitatea contactării telefonice imediate a medicului și stabilirea unei întrevederi cât mai curand posibil!

Este indicat ca un părinte cu care copilul este mai compliant în situații posibil stresante (loc nou, oameni noi, colectivitate; proceduri medicale) să însoțească copilul la consultație. Nu numai că îi veți oferi un suport emoțional acest lucru va facilita comunicarea, însă veți ușura preluarea informațiilor medicale esențiale.

Înainte de vizită, copilului trebuie să-i explicați în ce constă această intrevedere, folosind un limbaj adaptat pe criterii de vârstă și competență personală. Părintele este sfătuit să-și noteze toate întrebările premergătoare pe care își dorește să i le adreseze medicului în contextul vizitei!


Programari

Copyright PedMed 2023. Toate drepturile rezervate.