Servicii

Lector

PedMed vă oferă posibilitatea și flexibilitatea organizării în cadrul următoarelor evenimente de sesiuni interactive cu un medic sau susținerea de prelegeri/cursuri în cadrul acestora :

• seminarii, cursuri, ateliere,
• clase speciale pentru elevi sau studenți,
• vocația de medic – ce reprezintă această profesie ?
• evenimente școlare
• ore de educație sanitară

Aceste servicii se adresează și companiilor de orice profil, grupurilor de lucru, asociațiilor sau fundațiilor care își doresc dezbaterea unei teme medicale, abordabilă din punct de vedere al specialității sau studiilor de medicină generală ale medicului !

seminarii, ateliere, cursuri
• conferințe
• ședințe

Temele abordate se stabilesc împreună cu solicitantul !
Interacțiunea cu un Medic mereu a fost considerată una benefică prin prisma deciziilor curative ; este momentul ca aceste întâlniri să se dezvolte prin prisma relației medic – public (nu pacient). Iar prin public întelegem prieteni, colegi, preșcolari, școlari, elevi, studenți și orice altă persoană indiferent de vârstă, care își dorește să acumuleze informații noi, să corecteze prin prisma acestora un obicei nesănătos, să adopte un stil de viață, să primească un răspuns la întrebările medicale și să conștientizeze că relația cu un medic este mult mai mult decât o consultație !

Temele abordate se vor stabili împreună cu solicitantul și se va lua în calcul și :
• numărul de participanți
• locația
• varsta către care se adresează informația

*Solicitările se fac telefonic sau prin e-mail !


Preturi


LECTOR* LEI

****SEMINARII/CURSURI/ATELIERE/CLASE SPECIALE ELEVI SAU STUDENTI/EVENIMENTE ȘCOLARE/EDUCAȚIE SANITARĂ – 500 LEI/ORĂ + CHELTUIELI AFERENTE ORGANIZĂRII

****TEMELE ABORDATE SE ALEG ÎMPREUNĂ CU SOLICITANTULProgrameaza-te

PROGRAMARI ONLINE


PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei consultații pentru un eveniment acut medical, prin utilizarea butonului PROGRAMĂRI pentru a stabili o vizită la medic sau utilizarea numarului de telefon care vă oferă posibilitatea contactării telefonice imediate a medicului și stabilirea unei întrevederi cât mai curand posibil!

Este indicat ca un părinte cu care copilul este mai compliant în situații posibil stresante (loc nou, oameni noi, colectivitate; proceduri medicale) să însoțească copilul la consultație. Nu numai că îi veți oferi un suport emoțional acest lucru va facilita comunicarea, însă veți ușura preluarea informațiilor medicale esențiale.

Înainte de vizită, copilului trebuie să-i explicați în ce constă această intrevedere, folosind un limbaj adaptat pe criterii de vârstă și competență personală. Părintele este sfătuit să-și noteze toate întrebările premergătoare pe care își dorește să i le adreseze medicului în contextul vizitei!


Programari

Copyright PedMed 2023. Toate drepturile rezervate.