Servicii

Luarea in evidenta

PedMed vă oferă posibilitatea unei monitorizări permanente a sănătății copilului dumneavoastră prin efectuarea de consultații periodice programate sau la cerere pentru evenimente urgente acute (în funcție de eveniment și cauză), în cadrul Cabinetului de Pediatrie din incinta ArtMedical Clinic. Pentru programare utilizați butonul PROGRAMĂRI din pagina principală!

Luarea în evidență se face într-un mediu privat, placut, la care participă părintele/aparținătorul, copilul și medicul. Ședința durează minim 30 de minute până la 1 oră, în funcție de posibila patologie, istoric sau elemente care se iau în calcul la fața locului.

Va trebui sa aveți la dumneavostră urmatoarele documente și să oferiți informații privind:
• Externări din Spital sau Scrisori Medicale existente
• Dosar medical existent cu informațiile aranjate în ordine descrescătoare
• Carnet de Vaccinări la nevoie
• CI al părintelui însoțitor și Certificat de Naștere al copilului
• Procură în cazul în care copilul este însoțit de către orice altă persoană în afară de părinte
• Cunoștințe despre boli cronice sau tratamente urmate de catre rudele de gradul I sau orice altă rudă care ar explica o legatură cu cazul copilului dumneavoastră

Vizita regulată la medic reprezintă o investiție pentru sănătate. Examinările periodice surprind problemele precoce, când ușurința tratamentului este un avantaj.

Minimul îl reprezintă cel puțin o vizită pe an la medic pentru un control, chiar dacă nimic nu pare în neregulă. Astfel oferiți medicului șansa să monitorizeze sănatatea copilului și să o compare cu ultima vizită. În mod evident, această opțiune este mult mai necesară pacienților cu patologii cronice sau probleme de sănătate complexe.

Un medic care își monitorizează pacienții poate lua decizii corecte bazându-se pe schimbările observate în evoluția sănătății. În cazul bolilor cronice monitorizarea devine evident mult mai eficientă.

Acestea pot preveni complicațiile care ar fi mult mai serioase, conducând la mai puține vizite medicale sau camere de gardă. Toate la un loc reduc costurile de sănătate posibile, dacă monitorizarea periodică a fost efectuată.


Pret

300 LEI


Programeaza-te

PROGRAMARI ONLINE


PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei consultații pentru un eveniment acut medical, prin utilizarea butonului PROGRAMĂRI pentru a stabili o vizită la medic sau utilizarea numarului de telefon care vă oferă posibilitatea contactării telefonice imediate a medicului și stabilirea unei întrevederi cât mai curand posibil!

Este indicat ca un părinte cu care copilul este mai compliant în situații posibil stresante (loc nou, oameni noi, colectivitate; proceduri medicale) să însoțească copilul la consultație. Nu numai că îi veți oferi un suport emoțional acest lucru va facilita comunicarea, însă veți ușura preluarea informațiilor medicale esențiale.

Înainte de vizită, copilului trebuie să-i explicați în ce constă această intrevedere, folosind un limbaj adaptat pe criterii de vârstă și competență personală. Părintele este sfătuit să-și noteze toate întrebările premergătoare pe care își dorește să i le adreseze medicului în contextul vizitei!


Programari

Copyright PedMed 2023. Toate drepturile rezervate.