Servicii

Telemedicină

PedMed va ofera servicii de Telemedicina!

Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii digitale in cazul in care nu va puteti deplasa pentru o vizita la medic sau la spital din diferite motive. 

Telemedicina devine o soluție eficientă mai ales pentru a comunica rezultatele unor analize sau pentru a reînnoi o rețetă, ceea ce reprezintă o variantă avantajoasă pentru persoanele cu mobilitate redusă și pentru pacienții care nu au la dispoziție un mijloc de transport.

Consultațiile virtuale nu pot înlocui consultațiile obișnuite la cabinetul medicului sau la spital, însă vin în completarea acestora. În unele cazuri, un apel video cu doctorul este suficient pentru gestionarea problemei de sănătate pe care o prezintă pacientul, ceea ce înseamnă un plus de confort și o mai mare flexibilitate, deoarece consultația poate fi efectuată oriunde.

Consultatiile “on-line” se realizeaza prin accesarea aplicatiei de “chat”, sau prin solicitare pe WhatsApp la numarul de contact de pe site.

Servicii:

  • Consultatie on-line: acceseaza serviciul de “chat” sau solicita un consult prin WhatsApp la numarul de contact de pe site. Se poate programa o consultatie si prin apel telefonic. 
  • Interpretare Analize: acceseaza serviciul de “chat” sau solicita un consult prin WhatsApp. Timp de raspuns intre 5 – 48 de ore.
    • Se respecta informatiile notate in meniul Servicii – Interpretare Analize 

Pret

Telemedicină

250 lei

Telemedicina confirma si apreciaza/estimeaza statusul unui pacient prin observatie. A nu se confunda cu elementele si tehnicile de evaluare de specialitate fata in fata. ORICE INTERPRETARE ON-LINE NU REPREZINTĂ UN CONSULT MEDICAL ADECVAT SAU STABILIRE DE DIAGNOSTIC

Programari

Programeaza-te

PROGRAMARI ONLINE


PedMed vă oferă posibilitatea solicitării unei consultații pentru un eveniment acut medical, prin utilizarea butonului PROGRAMĂRI pentru a stabili o vizită la medic sau utilizarea numarului de telefon care vă oferă posibilitatea contactării telefonice imediate a medicului și stabilirea unei întrevederi cât mai curand posibil!

Este indicat ca un părinte cu care copilul este mai compliant în situații posibil stresante (loc nou, oameni noi, colectivitate; proceduri medicale) să însoțească copilul la consultație. Nu numai că îi veți oferi un suport emoțional acest lucru va facilita comunicarea, însă veți ușura preluarea informațiilor medicale esențiale.

Înainte de vizită, copilului trebuie să-i explicați în ce constă această intrevedere, folosind un limbaj adaptat pe criterii de vârstă și competență personală. Părintele este sfătuit să-și noteze toate întrebările premergătoare pe care își dorește să i le adreseze medicului în contextul vizitei!


Comanda aici

Copyright PedMed 2023. Toate drepturile rezervate.