PRINCIPII

Substanță prelucrată din petrol cu aspect de ceară

Utilizată în tratamente fizioterapeutice și proceduri estetice

BENEFICII

Grăbește procesul de vindecare al țesuturilor

Aport crescut în calitatea reparării țesuturilor și reducerea durerilor locale

Grăbește procesul de vindecare al țesuturilor

Aport crescut în calitatea reparării țesuturilor și reducerea durerilor locale

Rezultate optime în:

Ameliorarea durerilor

Tendinite

Entorse

Rupturi de ligamente

Hidratare în profunzime a țesuturilor; previne îmbătrânirea pielii

Îmbunătățește fluxul sanguin

Reducerea vasodilatației capilare = activarea metabolismului local = vindecare accelerată

Creșterea elasticității și reducerea retracțiilor

Decontracturant

Afecțiuni reumatismale degenerative și inflamatorii

Evenimente post traumatice musculo-scheletale

Suferințe ale sistemului nervos periferic

Circulație periferică deficitară

Redarea mobilității

Contraindicații

Aplicarea pe ten se face cu precauție și de către persoane specializate

Piele cu răni sau alte leziuni dermatologice

Persoanelor care suferă de diabet, varice